Evreşe Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizin geleceğine yön verecek olan çocuklarımızın, gelişen dünyanın bir parçası olarak yaşamlarını sürdürmeleri için onları hayata hazırlayan başarılı bir okul olmak.

Misyon: Tüm öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan, bilgiye erişme yollarını bilen, düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, bilime önem veren, sanatsever, kültürel mirasa saygı duyan bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş bulunuyoruz.

Saatler: 09.00 - 15.15
Isınma: KALORİFER (KATI YAKIT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://evreseortaokulu.meb.k12.tr

Adres - EVREŞE BELDESİ KEŞANOĞLU MAH. İBRAHİM BALKIŞ CAD. EVRESE ORG NURETTIN ERSIN ORTAOKUL VE ILKOKULU BLOK NO 27 GELİBOLU / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Evreşe Beldesi, Gelibolu, Çanakkale

Ulaşım İlçemizden ve beldemizden otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 37 km, il merkezine 83 km uzaklıkta bulunmaktadır.